Дамски памучен сутиен без кости

В тази категория сутиени ще намерите памучни сутиени без подплънки. Неразделна част от дамското бельо са памучните сутиени без подплънки, подходящи за ежедневно носене. Чашките обикновено са без подплънки, рядко с подплънки. Памучните сутиени без подплънки са предназначени за по-стегнат и по-малък бюст, който не трябва да се оформя и повдига прекалено много. По този начин тези модели изглеждат естествено и осигуряват висок комфорт при носене.

Материалът е приятен на допир, мек и абсорбиращ потта. Памучните сутиени с подплънки най-често се предлагат в плътни цветове и могат да бъдат допълнени с дантела. Предлагат се във всякакви размери и с разнообразен дизайн. От типа жена зависи дали ще избере памучен сутиен с подплънки или с подплънки.

Удобен безшевен сутиен за кърмене без подплънки с широки презрамки

Дами, слушайте! Имам съвет за най-удобния сутиен за кърмачки, който някога ще носите. В него има всичко – безшевни чашки за перфектна закръглена форма, широки презрамки, които държат всичко на мястото си, и подсилена поддръжка без досадните подплънки, които ви бодат в ребрата. Тя е като пухче за гърдите ви! Но почакайте, има и още! Този вълшебен сутиен е идеален не само за дневно носене, но и за нощно кърмене. Вече няма да се пипате в тъмното, когато разкопчавате сутиена си.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Сив спортен сутиен за бягане без подплата adidas GS1357

Подгответе се за максимален комфорт по време на бягане със сивия спортен сутиен за бягане adidas GS1357 без подплънки! Този феноменален сутиен не е просто някакъв спортен сутиен, той е изключителна част от прочутата колекция на adidas. И най-интересното? Той е изработен от удобния материал на инициативата Better Cotton. Да, чухте правилно! Продуктите с този символ са изработени с поне 50% памук, добит от търговец на дребно или марка, която се гордее, че е част от инициативата Better Cotton и активно инвестира в развитието ѝ.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Черен спортен неподплатени сутиени без подплънки за кърмене

Която кърмеща майка обича да е активна? Тогава имаме добри новини за вас! Сутиенът за кърмене Ginny е създаден за вас. Този черен сутиен без подплънки спортни сутиени е изработен от мек и удобен памук и е проектиран така, че да ви осигури комфорт и опора по време на тренировката. Сутиенът за бременни е проектиран с неподплатени чашки и без подплънки, за да осигури максимален комфорт и гъвкавост. Неподплатените чашки могат лесно да се свалят, което прави кърменето на бебето по всяко време на деня лесно.

Цена към момента на прегледа: 32,00 лв

Евтин кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear

Плътният кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear е идеалното допълнение към облеклото ви за тренировка. Той е проектиран с еластичен подгъв, за да осигури удобно прилягане по време на натоварващи физически дейности. Сутиенът е в красив кафяв цвят, който ще ви накара да се чувствате уверени и стилни, докато тренирате. Неподсиленият дизайн осигурява свобода на движенията, като същевременно ви поддържа добре.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Дамски спортен сутиен Fila, подходящ за спортове с ниско натоварване

Дамите просто обожават този материал. Спортният сутиен FILA Underwear Navy е създаден за леки упражнения и домашно носене. Този дамски спортен сутиен е проектиран да осигурява лека поддръжка, идеална за спортове с ниско въздействие. Неподплатените чашки и липсата на подплънки го правят невероятно удобен избор за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 34,19 лв

Многофункционален сутиен за кърмене без банели Easy Bra

Сбогувайте се с неудобните сутиени с подплънки по време на бременност и кърмене с Easy Bra – многофункционален сутиен за кърмене, който прилича на удобен топ. Този сутиен е идеален за бъдещи майки, които искат максимален комфорт, без да жертват стила си. Сутиенът Easy Bra е изработен от естествен, дишащ памук и се адаптира перфектно към промените в размера на гърдите по време на бременност и кърмене. А благодарение на многофункционалния си дизайн той е перфектният топ за вкъщи, който може да се носи през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Бяло и черно сутиен за жени Calvin Klein Underwear

Calvin Klein винаги е била марка, която излъчва стил и изтънченост, а най-новата им гама бели и черни сутиени за жени не прави изключение. Тези сутиени се предлагат в два класически цвята – бяло и черно – което ги прави идеални за всеки повод. Подплатената конструкция на сутиена ви осигурява необходимата опора, а липсата на подплънки го прави удобен за носене в продължение на дълги часове.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Удобен сутиен с изрязан гръб – 2 бр. в опаковката

Удобен сутиен в удобна опаковка от две части, с изрязан гръб от фина мрежа. Предлага се в практична опаковка. Той впечатлява с удобния си органичен памук. Широката еластична лента, украсена със златисто-розова плочка, осигурява спортен вид. Удобният топ е част от серията Feel Comfort. Подходящи за чашки с размери A, B и C.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерен памучен сутиен тип “бралет” в различни цветове

Памучният сутиен Lila е изключително мек и приятен на допир. Има неусилени чашки, които са напълно без подплънки. Широката обиколка е много удобна и държи сутиена на мястото му.

Цена към момента на прегледа: 27,99 лв

Едноцветен сутиен от памучна материя без подплънки

Братовете с подплънки и без подплънки Братовете без подплънки и ненужните подсилвания стават все по-популярни. Това е така, защото имитират вида на сутиен без презрамки по много правдоподобен начин, който не само изглежда изключително съблазнителен, но и естествен

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Удобен памучен сутиен без презрамки

Със сутиен с подплънки в опаковка от две части. Качествен памук, приятен за носене. Цялостна флорална шарка. Леко подплатените презрамки облекчават гърба и осигуряват приятен комфорт при носене.

Дамски сутиен Versace в удобна спортна кройка

Спортен сутиен от колекцията на Versace. Моделът е изработен от удобен материал. Едноцветни меки чашки. Удобно и регулируемо закопчаване с кука и око. Също така регулируеми ремъци.

Цена към момента на прегледа: 183 лв

Удобен спортен сутиен – 2 броя в опаковка

Това са качествени и удобни неща, включително бельо? Нуждаете се от сутиен с удобен дизайн, който да използвате под спортно облекло, но и за ежедневно носене, йога или пилатес? Тогава ето идеалното решение. И тъй като това е сигурен залог, той се предлага в удобна опаковка от 2 броя веднага.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Памучен подсилен сутиен в атрактивна кройка

Светлорозов памучен сутиен за бременни в атрактивна кройка. Осигурява комфорт. Отличава се с кройката си и качеството на материала. Той е много удобен и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Удобен модерен сутиен без подплънки – 2 броя в пакета

Дами, търсите ли удобен модел сутиен, който просто ще ви спечели и ще бъде любов от пръв поглед? Изделие, което ще ви заслепи? Сутиен, който известните блогъри обичат. След като го облечете, ще разберете. И тъй като е толкова страхотен, тук се предлага в удобна опаковка от 2 броя. Ще зарадвате себе си и портфейла си. Модел сутиен, който трябва да имате.