Дамски италиански сутиени

Имате ли желание за изискано и същевременно достъпно бельо? Вземете италиански сутиени с разнообразни кройки, дизайн и цветове. Италианското царство на бельото има традиции в света, така че се уверете сами в неговата лекота, комфорт и качество. Изберете измежду Lormar, Cottonella, Jolidon, Leilieve, Síélei, Comet, Bellissima и други красавици. Независимо дали предпочитате модели с push-up, подплънки, безшевни, гладки, меки, корсетни, бардо или гел, ще бъдете задоволени на сребърен поднос.

Италианските сутиени са подходящи за всекидневно носене, но и за специални поводи и еротични моменти. Позволете си да се поглезите с пуш-ъп сутиен в телесен цвят, който буквално ще гали гърдите ви. Използвайте корсета под вечерна рокля или блуза с открит гръб. Супер push-up сутиенът ще превърне дори малките гърди в перфектно деколте. Сутиенът без презрамки е незаменим аксесоар за абитуриентския сезон.

Сутиен за възрастни хора с широки презрамки и неподплатени чашки

С напредването на възрастта тялото на жените претърпява различни промени, които изискват различен вид подкрепа от бельото. Сутиенът 577 Viki е идеален за по-възрастни жени, които се нуждаят от сутиен с по-широки презрамки и неподплатени чашки. По-дебелите презрамки осигуряват необходимата опора за облекчаване на болката и дискомфорта в областта на раменете, а неукрепващите чашки с подплънки осигуряват естествено повдигане, без да добавят обем.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Вечен дантелен сутиен тип “бралет” в съблазнително червено

Дрехи, които буквално могат да направят чудеса. Тя не е видима, но влияе на начина, по който се чувствате. Това повишава самочувствието ви и ви кара да се чувствате по-добре. Този уникален, непреходен сутиен, подходящ за малки и големи гърди, определено е един от тези страхотни модели

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Гладък сутиен за тяло с дантелен гръб

Елегантен гладък сутиен от колекцията Feelgood на Leilieve. Сутиенът е леко подсилен и благодарение на по-широкия център приляга чудесно дори на по-големи бюстове. Благодарение на по-високия процент памук сутиенът е подходящ за целодневно носене. Долната част на чашките е обшита с нежна дантела, както и обиколката на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Неподсилен дантелен сутиен Astratex тип бралет

Невер Сетте може да се позволи дори на дами с големи гърди. Неподплатените чашки естествено оформят деколтето, а по-високата част поддържа гърдите. По-широките презрамки са украсени с дантелени апликации. От италианската марка Cosabella.

Цена към момента на прегледа: 130 лв