Безшевни сутиени с големи размери

Дамите с по-големи гърди знаят много добре, че не могат да си позволят гладки или дантелени модели с push-up ефект, защото в противен случай биха изглеждали абсолютно невъзможно. Безшевните сутиени в големи размери се грижат за секси деколтето и комфорта. Ако гърдите ви правят това, което искат, дайте им нареждане. Специално проектиран, гладък и практичен, този сутиен се отличава с технологично интересна функция, която ще укроти дори и най-непокорните гърди. За всекидневно носене класическият сутиен без презрамки с тънка подсилена част и гладки чашки е идеален.

Гладкият, подсилен безшевен сутиен в големи размери реагира на телесната температура, като я прави управляема и оформя чашките. Чашките са леки и гърдите не се изпотяват в тях. Този тип се поставя под тесни тениски и други плътно прилепнали дрехи. Свиващите се безшевни сутиени в големи размери са сред най-добрите. Те придават естествена форма на гърдите, не стягат никъде и не деформират гърдите. Удобният безшевен дизайн и предварително оформените чашки са безспорните фаворити. Изключително гладък сутиен, изработен от двуслоен материал, който се отличава с дишане и отвеждане на влагата, е задължителен!

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтин гладък сутиен без подплънки в плътно бяло

Това са елементи, които са в основата на всеки гардероб. Това се отнася и за женския тоалет. Този модел подсилен сутиен в едноцветен цвят определено е един от тях. Дамският подсилен сутиен без подплънки в едноцветен цвят е подходящ за почти всяко облекло. Ще го оцените и под дрехи с по-дълбоко деколте, под по-тесни или по-прозрачни тоалети. Благодарение на гладкия си дизайн той е перфектното изделие за всеки тоалет. Ефектът се подсилва от неутралния бял цвят.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Удобен безшевен сутиен за кърмене без подплънки с широки презрамки

Дами, слушайте! Имам съвет за най-удобния сутиен за кърмачки, който някога ще носите. В него има всичко – безшевни чашки за перфектна закръглена форма, широки презрамки, които държат всичко на мястото си, и подсилена поддръжка без досадните подплънки, които ви бодат в ребрата. Тя е като пухче за гърдите ви! Но почакайте, има и още! Този вълшебен сутиен е идеален не само за дневно носене, но и за нощно кърмене. Вече няма да се пипате в тъмното, когато разкопчавате сутиена си.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Син безшевен сутиен без банели и лек push-up ефект

Безшевният сутиен Selmark е висококачествено бельо, създадено за осигуряване на абсолютен комфорт и прилягане. Този син сутиен без подплънки има безшевна текстура, която се слива перфектно с тялото ви, правейки го практически невидим под дрехите. Сутиенът е с неподплатени чашки, но благодарение на подвижните подплънки те осигуряват лек push-up ефект. Тази функция позволява гъвкавост и възможност за извайване на естествено пълно деколте според вашите предпочитания и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 88,99 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Евтин безшевен неподплатения сутиен, подходящ за по-малки гърди, комплект от две

Ако търсите удобен, поддържащ и достъпен сутиен с подплънки, подходящ за по-малки гърди, безшевният сутиен Symmi Rib е чудесен избор. Този удобен комплект съдържа два сутиена, изработени от еластичен и фино оребрен материал, който се адаптира перфектно към вашата форма. Конструкцията с презрамки на този сутиен осигурява допълнителна опора и повдигане, което го прави чудесен избор за всекидневно и целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 39,89 лв

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Гладък дамски сутиен в светло розово

Имате ли по-пълно деколте? Търсите ли хубав, висококачествен и гладък сутиен? Тогава ще останете възхитени и гардеробът ви ще се обогати с този модел. Дизайнът го прави подходящ за всеки тоалет. Сутиенът е подходящ за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Гладък подсилен сутиен с декоративна панделка

Женски сутиен Virginia Corina. Дълбок рубинен цвят. Несменяеми презрамки, бродирани в същия цвят. Подсилени чаши. Опростен дизайн. Фина панделка между чашите за украса.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Светлокафяв безшевен сутиен с подплънки без подплънки

Наслаждавате ли се на удобно бельо? Искате ли да обновите гардероба си с нов модел сутиен? Нуждаете се от сутиен, подходящ за по-тесен или по-прозрачен тоалет?

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Гладък безшевен подсилен сутиен с декоративна панделка

Бращеризон с подплънки и притиснати чашки, безшевно дамско бельо. Външната част на сутиена е изработена от бамбуков материал, чашките са изработени от полиуретанова пяна, която отвътре е покрита с памучен материал. Ръбовете на чашите са гладки, без кантове.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Спортен сутиен с високо качество в компресивна форма

За да се наслаждавате на спортни дейности, дейности на открито и безпрепятствено движение, когато тренирате у дома, във фитнес залата или на открито, се нуждаете от качествено спортно облекло. Функционалният сутиен е от съществено значение. Тук в компресираща форма.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Безшевен сутиен за жени TRIUMPH

Пресмятате ли да носите по-тесни или по-прозрачни дрехи? Предпочитате ли модел с подсилен сутиен? Искате ли подходящ сутиен за всекидневно носене и дейности през свободното време? Тогава този атрактивен модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Безшевен удобен сутиен за спорт и ежедневно носене

Безшевният спортен сутиен е с удобна кройка. Материалът с гарантирано качество е удобен, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Има регулируеми презрамки на гърба.

Цена към момента на прегледа: 9,99 лв

Памучен сутиен в удобна опаковка от 3 части

Памучен сутиен с регулируеми презрамки. Закопчава се отзад в три размера. Чашките са с подплънки, без подсилване. Включени са три броя.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Гладък безшевен сутиен с бедра в бежово

Трябва да има дела. Той не може да липсва в гардероба на нито една жена. Той е в основата на бельото. Ако съществуващият ви сутиен е просто остарял или имате нужда да разширите гардероба си с практично бельо, този гладък сутиен е буквално задължителен. И тъй като се предлага в телесен цвят, всяко момиче и жена ще го оцени.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Многофункционален сутиен Sielei с гладък дизайн

Многофункционален, гладък сутиен Sielei с push-up ефект и подплънки за дълбоко деколте. Сутиенът позволява класическо закопчаване с една презрамка зад врата, а благодарение на добавената удължаваща част може да се закопчава и под линията на класическото закопчаване на сутиена отзад. В този случай задната част се кръстосва и се пристяга в областта на корема. Това създава дълбоко деколте на гърба, подходящо за официални или летни рокли, като разкрива гърба.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Евтин безшевен сутиен с презрамки

Приятно изглеждащ сутиен, който почти не се усеща върху кожата благодарение на безшевните чашки и леко подплатените презрамки. Подплънката осигурява достатъчна опора. Дантелата под гърдите и отстрани придава известен чар на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Безшевен сутиен с фина украса в сребристо-лилаво

Дами, разнообразете гардероба си или облеклото си за бельо с този изискан модел. Този моден сутиен за жени е толкова удобен, че ще се превърне в една от най-популярните ви части. Той предлага максимален комфорт. Можете да го избирате дори под тесни дрехи.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Безшевен спортен сутиен във впечатляваща цветова гама

Безшевният спортен сутиен Fitforce SERENA е изработен от удобен и много дишащ материал. Безшевният дизайн гарантира максимален комфорт. Можете да го използвате за всякакви спортни дейности.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Удобен спортен сутиен – 2 броя в опаковка

Това са качествени и удобни неща, включително бельо? Нуждаете се от сутиен с удобен дизайн, който да използвате под спортно облекло, но и за ежедневно носене, йога или пилатес? Тогава ето идеалното решение. И тъй като това е сигурен залог, той се предлага в удобна опаковка от 2 броя веднага.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Push-Up сутиен в големи размери

Нагръдник с подплънки, без шевове, с оформени и леко подсилени чашки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Невидим сутиен за тяло без подплънки

Искате да си купите нов сутиен, който е идеален за носене под вечерни рокли? В такъв случай ви предлагаме идеалното решение в лицето на безшевния сутиен Zero Feel в приятен телесен цвят. Лесно се приспособява към тялото ви и изглежда невидима върху него.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Спортен сутиен Puma WOMEN в кафяво-оранжево

Спортен сутиен Puma WOMEN PADDED SPORTY TOP 1P е идеален за тренировки. Той има контурна подложка и регулируеми презрамки, които осигуряват максимален комфорт. Този модел е с удобна контурна подложка и регулируеми в две посоки презрамки.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

1 2