Сутиени за бременни

Неподплатен черен сутиен за бременни Cache Coeur

Бременността е съпътствана от редица промени. Сред физическите несъмнено е промяната в пропорциите и размера на гърдите. Именно с оглед на това сутиенът за бременни Illusion е разработен така, че да се съобразява с тях с най-голяма чувствителност. Той ще ви помага по време на бременността

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Подплатен сутиен за майчинство с малък печат

Няма нищо по-хубаво от практичните неща, които са функционални и модни. За всички бременни и особено за новите майки има страхотен модел сутиен за бременни.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Висококачествен нежно подсилен сутиен за кърмене Cache Coeur

За всички бъдещи и особено за новите майки е важно да имат не само висококачествено, но и правилно функционално бельо. Този тип сутиен е незаменима част от екипировката на всяка майка след раждане, която кърми бебето си. Ще го оцените по много причини.

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Овърсайз сутиен за кърмене за жени с полуподплатени чашки

Очаквате ли дете и можете ли да използвате сутиен за кърмене у дома? Определено ще ви трябва поне една за посещения или разходки с бебето. Имаме за вас красив и елегантен сутиен за кърмачки Touch Blue в тъмносиньо. Дизайнът на сутиена е класически, с пришита подплънка и подсилени чашки

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Вариант за кърмене на популярния сутиен Nipplex Maia4D

Един от най-популярните и удобни сутиени на Astratex с дизайн на сутиен за кърмачки. Благодарение на телесната топлина чашките се адаптират идеално към гърдите ви. Освен това можете удобно да ги разкопчаете с една ръка.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Памучен подсилен сутиен в атрактивна кройка

Светлорозов памучен сутиен за бременни в атрактивна кройка. Осигурява комфорт. Отличава се с кройката си и качеството на материала. Той е много удобен и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

На пазара има специални сутиени за бременни и кърмачки. Тези сутиени предотвратяват изтичането на кърма от гърдите. Със сигурност оценявате сменяемите вложки. Сутиените за бременни са ушити така, че да осигурят максимален комфорт на кърмещите жени. Те са перфектно адаптирани към разширяващите се форми на гърдите и благодарение на свалящата се предна част осигуряват удобно кърмене на бебето. В същото време те осигуряват перфектна опора на гърдите, които са много натоварени по време на бременността и след раждането.

Днес определено вече не е вярно, че бременните жени и кърмачките не могат да носят красиви и секси сутиени. Гамата от сутиени е много разнообразна и сутиените за бременни са се превърнали в част от гардероба на всяка бременна или кърмеща жена. Въпреки че сутиените за бременни наблягат на комфорта, дизайнът също играе важна роля. Бъдете красиви и като майка, дайте на себе си и на бебето си максимален комфорт. Сутиените за бременни улесняват кърменето и грижите за бебето.