Балконет/бардо сутиени

Лайм сутиен с леки подплънки Sloggi Zero Feel Bralette EX

Да ви разкажа за Lime Zero Feel Bralette EX! Този сутиен е истинска сделка, приятели. Това е като да носите пухенка на гърдите си, но без влагата и странните странични ефекти, свързани с валежите. Вече няма да има подплънки, които да се впиват в ребрата ви, или презрамки, които да се изплъзват от раменете ви. Тази барета е толкова удобна, че дори ще забравите, че я носите.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Елегантен дамски сутиен с подвижни презрамки

Елегантният сутиен Sandra Nipplex е с подплатени с памук чашки и панделка между чашките. Има подвижна push-up подложка. Отстрани има вертикални подплънки. Регулируеми, свалящи се презрамки. Тристепенно закопчаване с две куки.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дантелен сутиен тип балконет с деликатна флорална бродерия

Братовете с подплънки са секси елемент. Той е много удобен за носене. Тя ще ви придаде съблазнително деколте и ще осигури опора на бюста ви.

Цена към момента на прегледа: 10,49 лв

Сватбен сутиен bardot без презрамки под роклята

Сватбеният сутиен Idelle е истинско бижу сред бельото! Луксозната му визия и първокласната изработка разкриват, че той е изключителна находка за важно събитие като сватбата!

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Атрактивен балконет Gorsenia от фина дантела с модел

Ако харесвате сутиени от т.нар. тип “балконет” или бардо, ето едно шикозно предложение. Това е сутиенът, известен на известната актриса Бриджит Бардо през 60-те години на миналия век, а кройката му е проектирана така, че гарантирано ще повдигне и закръгли гърдите ви.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Модерен сутиен тип балконет в розово

Бельото може да направи буквално чудеса. Той придава увереност, привлекателност, по-добро усещане. Тук дори в луксозен и вечен дизайн. Красив модерен сутиен от тюл, който радва с кройка, цвят, качество и много достъпна цена. Достъпен лукс за модерната жена.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Неподсилен дантелен сутиен бардо Charm

Подчертайте бюста си! Неподплатеният дантелен сутиен Charm с отворена кройка ще подчертае красотата на деколтето ви по нестандартен начин! Проектиран в специална кройка Half Bardot, която съчетава най-доброто от класическите сутиени с подплънки и сутиени Бардо, което го прави удобен, чувствен и елегантен едновременно. Необичайната кройка на чашките поддържа гърдите отдолу, което заедно с плътната дантела, пришитата подплънка и високия център осигурява неустоим вид на гърдите. Чашките имат и вертикални шевове, които перфектно оформят горната и долната линия на гърдите.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Черно дантелено бардо Heidi Klum Intimates

Ламелен сутиен тип “балконет” с тънки подвижни презрамки.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Черен подсилен сутиен бардо Astratex Natalia

Бардо сутиенът създава мечтаното деколте. Нужна е само подсилена чашка с вертикален шев, който красиво заобля гърдите, и пришити подплънки, които леко ги повдигат. Деликатната дантела осигурява елегантен външен вид. Сутиен “Бардо” с подсилени чашки и меко подплатени презрамки. Класически подплънки, две кукички на гърба с три позиции на изтегляне.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Под това име се крие кройката на сутиена, прочута от известната сексбомба на миналия век Бриджит Бардо. За нея този сутиен беше типичен. Така наречените сутиени “балконет” са лесни за разпознаване и могат да бъдат както подсилени, така и неподсилени. Те винаги са с подплънки и чашките им имат плосък вид. На пръв поглед те изглеждат малко по-ниски, което е просто оптичен ефект. Презрамките на сутиена са разположени отстрани в самия край на чашките. Сутиените “Бардо” обикновено са с подвижни презрамки.

Този тип сутиен изглежда много чувствен и съблазнителен. Те осигуряват перфектна опора на гърдите и оформят бюста. Благодарение на свалящите се презрамки, балконетите са подходящи например за булки или под рокли тип корсет. Можете да ги използвате и по време на абитуриентските балове. Въпреки това те са подходящи за ежедневно носене. Опитайте тази малко нетипична, но много съблазнителна кройка на сутиена, която ще ви хареса. Подарете си промяна.